vencanice beograd

Vencanice Beograd


Vencanice u Beogradu su tražena roba, Kako je tržište Beograda veliko, vencanice Beograd pokrivaju skoro pola Srbije. Što se tiče izbora venčanice, izbor je veliki. Ima dovoljno venčanica da i najizbirljivija mlada nadje onu pravu.

Najčešći brendovi venčanica koji su u ponudi u Beogradu su: Pronovias, Demetrios, San Patrick, Enzoani, Maggie Sottero, Mori Lee i drugi.

Cene iznajmljivanja venčanica u Beogradu se kreću od 200 evra za neke modele iz mnogo starijih kolekcija do 500 evra za modele iz najnovije kolekcije vencanice 2012. Dakle, vencanice Beograd - za svakoga ponešto. U slučaju da rešite da sašijete venčanice i za to postoji rešenje, jer će Vam puno salona venčanica ponudi uslugu šivenja. Na Vama je da odlučite jel hoćete poznate brendove venčanica ili venčanicu krojenu po Vašim merama.

Salon venčanica Beograd


Pored puno salona venčanica u Beogradu, naša preporuka je salon venčanica Čarolija koji je ubedjljivo največi salon venčanica u Srbiji. Ovaj salon venčanica se nalazi u samom centru Beogradu, u ulici Kneza Miloša. Na preko 300 kvadrata ekskluzivnog prostora možete na miru razgledati i odabrati vašu venčanicu.

Нема коментара:

Постави коментар