Vencanice Pronovias

Venčanice Pronovias
Vencanice Pronovias su poznata španska marka venčanica. Postoje više od 5 decenija i imaju skoro 4.000 radnji širom sveta. Od svih kolekcija venčanica, tačnije brendova venčanica, Pronovias brend je moj omiljeni brend venčanica. Svake sezone izbace desetak kolekcija venčanica i preko sto različitih modela, i tako svake sezone. Ono sto Pronovias vencanice izdvaja od ostalih venčanica je da za njih rade poznati modni dizajneri: Manuel Motta, Ellie Saab i drugi.

Ne znam šta je to što me privlači kod ovih venčanica i zašto se mnoge mlade odlučuju za venčanice Pronovias, ne znam da li je to zbog kvaliteta same izrade ili kvaliteta materijala od koga je izradjena venčanica. Možda je u pitanju osećaj koji imate kada nosite ovu venčanicu, osećaj samouvernosti, osećaj da ste filmska diva ili manekenka na modnoj pisti.

Ima nešto čarobno što nas vezuje za venčanice Pronovias. Ako ste nosile ove venčanice na svojoj svadbi, javite nam kakav je osećaj biti u venčanici Pronovias, javite nam koji ste model nosili, pošaljite nam svoje slike.

Venčanice Pronovias – venčanice za sva vremena.