недеља, 19. јун 2011.

Venčanice Nis


Venčanice Niš


Dole navedene kolekcije, tačnije marke venčanica možete naći u salonima venčanica u Nišu. Naša preporuka za venčanice Niš je najveci web portal o vencanicama na kojem mozete naci sve sto vas interesuje iz sveta vencanica. Iz kolekcija vezanih za venčanice Nis izdvajamo sledeće brendove.

PRONOVIAS VENČANICE
Pronovias venčanice su maštovite venčanice o kojima sanjate, tu su  bogati materijali koji ističu Vašu siluetu, jednom rečju prepoznatljive venčanice u svakom delu sveta. Pronovias okuplja svetski poznata imena poput Manuel Mota, Miguel Palacio, Lydia Delgado, Hannibal Laguna, Elie Saab koji dizajniraju venčanice za Pronovias. Pronovias vencanice u Nisu se mogu naci u odgovarajucem salonu vencnanica.

MANUEL MOTA
Manuel Mota već 40 godina dizajnira venčanice za Pronovias. Njegov dizajn kombinuje rafiniranu venčanu tradiciju sa najnovijim trendovima u visokoj modi. Trenutno je koncentrisan na avantgardnijim modelima venčanica, a aktualna kolekcija venčanica nosi naziv: "Žena je inspiracija".

DEMETRIOS VENČANICE
Ono sto karakterise vencanice Nis su svakako Demetrios venčanice kao američka najprodavanija marka venčanica, sedište im se nalazi u New York-u  i posluju na svim kontinentima. Raznolikost, bogati kraljevski krojevi, često ukrašeni Swarovski kristalima i perlama. Inovativnost pri odabiru tkanina i višeslojna izrada prave su odlike ove marke venčanica. Demetrios kreacije su često prisutne u holivudskim filmovima a u njihovim venčanicama se udaju kćerke kongresnika te drugih javnih ličnosti. Raskoš i glamur se reči koje najbolje opisuju ove bogate i kvalitetne venčanice
ST PATRICK
Venčanice Nis obuhvataju i StPatrick vencanice kao deo Pronovias brenda. Opšte je poznato da svaka žena  želi istaknuti svoje najlepše delove,  ali današnje žene teže perfekciji. To je ono što donose venčanice St Patrick – perfekcija u malom, koja se karakteriše pravilnim odabirom odgovarajućih materijala i boja, profesionalno, ručno obrađenim modelima venčanica,  skupocenim materijalima, najfinijom svilom, šifonima, muslinom i čipkom. Venčanice Nis - vencanice koje svaka žena poželi.

Srodne teme:
Saloni vencanica

Нема коментара:

Постави коментар