понедељак, 13. август 2012.

Originalni ramovi za slike

Ramovi za slike


Seriju clanaka o neobicnim i originalnim stvarima, nastavljamo originalnim ramovima za slike. Ramovi za slike su stvar sa kojom ste se sreli mnogo puta. Ramovi za slike, ili velika vecina njih, su tradicionlani, manje vise lice jedni na druge. Nema mnogo ramova za slike koji svojim oblikom, bojama ili dizajnom strce i izdvajaju se od ostalih. Kada je neko originalan, njemu treba posvetiti paznju i odati mu priznanje. Zato su ovi ramovi za slike specijalni jer su skroz originalni i predstavljaju prava mala umetnicka dela.

Originalni ramovi za slike

Originalni ramovi za slike predstavljaju nas pokusaj da vam docaramo i priblizimo nesto sa cime se svakodnevno srecete, na jedan malo drugaciji nacin. Zelimo da vam pokazemo da je lepota u malim stvarima i detaljima. Zato slede originalni ramovi za slike.

predlog br.1 Ramovi za slike - uspomena sa putovanja

U slucaju da cesto putujete ili da prosto zelite da sacuvate uspomene sa svojih putovanja, onda sve te sitnice stavite u ram za slike i dobicete originalne uspomene sa putovanja. Zato je to predlog br.1 ramovi za slike kao uspomene sa putovanja.


Predlog br. 2 Ramovi za slike - ogledala

Zašto bismo uramljivali samo nase fotografije? Ramovi za slike mogu da se iskoriste da se u njih  ubaci ogledalo, ili reči koje vas inspirišu (ako je veliki ram, mogu i rečenice). Originalno, zar ne?

Predlog br.3  - ramovi za slike sa fotkama van rama


Naravno mozemo da stavljimo i nase omiljene fotografije, ali na malo drugaciji nacin. Šta mislite o tom predlogu?


Srodne teme:


Нема коментара:

Постави коментар