недеља, 12. фебруар 2012.

Sajam vencanica 2012

Sajam vencanica 2012


Kao sto znate, upravo se zavrsio tradicionalni sajam vencanica 2012 pod nazivom sajam vencanica, zlatarstva i lepih stvari. Lokacija sajma vencanica je bio hotel“Hyatt Regency”. Sam sajam vencanica 2012 je trajao tri dana, u periodu od 10.2-12.2.2012.godine. To je bila promocija svega sto prati vencanje, vencanice i dekoraciju.

Mi smo bili tamo i podelicemo nekoliko slika sa sajma vencanica. Ono sto je bilo interesantno na sajmu je veliki izbor vencanica, razlicitih proizvodjaca, mnogo salona vencanica koji su se utrkivali da dodatnim popustima privuku posetioce sajma. Pored vencanica, bile su prisutne cipele za vencanice, muska odela, dekoracije, cvecare, pozivnice. Otprilike sve sto vam treba za jedno vencanje ste mogli da nadjete na sajmu.
Jedina losa stvar je bilo hladno vreme i sneg koji su omeli organizatore u nameri da bude veci broj posetilaca. U svakom slucaju sajam vencanica 2012 je opravdao ocekivanja.


Do sledece sajma, citamo se. Detaljne reportaze sa sajma vencanica 2012, slike poznatih dama u vencanici (Nikolina Pisek, Goca Trzan, Zana, Ana Kokic...), mozete naci na sajam vencanica 2012

Srodne teme:
vencanje

Нема коментара:

Постави коментар