среда, 13. јун 2012.

Vencanje

Vencanje


Idealno vencanje svakako prati fenomenalan prostor dekorisan po vašem ukusu. Dekorisanjem jedan isti prostor može uvek izgledati drugačije i biti ukrašen bojama i tonovima koji su odraz mladenaca. Ali da li je dekoracija najbitnija za vencanje.

Vencanje je jedan od najlepsih dogadjaja koje mozete da zamislite i na kojem mozete da se nadjete. U toku vencanja, adrenalin radi punom parom, mlada i mladozenja su celog dana pod pozitivnim stresom i iz njihovog ugla, vencanje proleti. Prosto, ne stignu ni da sednu, a vencanje se priblizilo kraju. Medjutim, sta je najbitinije za vencanje? To je pitanje koje nas je mucilo sve vreme. Pokusacemo zajednickim snagama da dodjemo do odgovora.
Dacemo Vam 7 ponudjenih odgovora pa izaberite sta Vam odgovara. To ce biti pravi odgovor na pitanje: - Sta je najbitnije za vencanje?

1. Da li je to dobro slaganje roditelja obe strane jer ce onda mladencima olaksati vencanje, smanjiti stres oko samog vencanja. Da se razumemo, ni roditeljima nije lako i oni su pod velikim stresom.

2. Da li je to mesto - lokacija na kojoj se organizuje vencanje?

3. Da li je to dekoracija vencanja?

4. Da li je to muzika?

5. Da li su to veseli gosti?

6. Sami mladenci?

7. Da li je to lepa vencanica i lepo muska odela?

Sta mislite? Slobodno komentarisite hocemo da saznamo sta je najbitnije za vencanje.






Нема коментара:

Постави коментар