уторак, 17. јул 2012.

Satovi

Satovi


Satovi predstavljaju muški nakit, satovi su jedini ekvivalent zenskom nakita. Satovi su simbol moci,  znak stila i prestiža. Sat možete smatrati jednom od svojih velikih životnih investicija, naravno posle kuce, auta i slicni krupnih stvari. Satovi su univerzalni, ne postoje letnji i zimski modeli, nema onih koji su aktuelni samo ove sezone i nikada vise. 

Rolex, Breitling, Omega su samo neke od svetskih brendova. najpoznatiji satovi poticu od ovih brendova. Naravno, cene ovih satova, nisu za svaciji dzep. Poznate svetske zvezde se utrkuju koja ce od njih nositi skuplji sat i cija kolekcija satova ce dostici vecu vrednost. Tako je, sat na slici, deo kolekcije ruskog predsednika Vladimira Putina i njegova vrednost je 400.000 evra. Nezavsino od cene, satovi su vecita enigma  kad treba kupiti odgovarajući sat. Muški satovi su kompleksni, znaju biti skupi i ponuda je vrlo velika. U tom slučaju, što trebate znati  pri kupovini muških satova?

Gore navedene marke satova su za profesionalce i kostaju od par hiljada do par stotina hiljada evra. Premda ovi satovi imaju prevelike cene, ili se cini da imaju, takvi satovi uistinu predstavljaju doživotnu i trajnu investiciju. Oni su neunistivi i vrede svaki evro. 

Međutim, nije cilj da prilikom kupovine sata bankrotirate, prodate auto ili stan. Ne, cilj je kupiti odgovarajuci sat koji ce zadovoljiti vase potrebe i koji ce vam odgovarati po ceni. Prvo pregledajte svoju odeću, odnosno vidite stil odevanja, procenite svoju plateznu moc, a zatim razmislite o nekoliko pitanja. Satovi i pitanja na koja treba odgovoriti.

  • Kada ćete nositi sat?
  • U kojim prilikama ćete ga nositi: na poslu, prilikom izlazaka, tijekom odmaranja, za vrijeme bavljenja sportom?
  • Što mislite o high-tech satovima s raznim gadgetima?
  • Koliko želite potrošiti? Iako je teoretski moguće kupiti bilo kakav sat za malo novca, satovi određenih proizvođača mogu biti prilicno skupi.

Нема коментара:

Постави коментар