среда, 18. јул 2012.

Solje

Solje


Solje. Solje - idealan poklon za svaku priliku. Sta cete bolje od solja, solje kao suvenir sa letovanja, solje kao deciji poklon najboljem drugu ili najboljoj drugarici. Pa onda faza odrastanja i prvog zaljubljivanja, pa solje kao poklon najboljoj devojci odnosno momku. Pa onda kada dovoljno porastete, pocnete da dobijate solje na poklon sa natpisom najboljem tati, odnosno mami.
Zato su solje idealan poklon, za sve uzraste i za sve godine. Pa onda putovanja, pocnete da obilazite svetske metropole sa svaki grad ima svoje solje sa imenom grada... I tako u nedogled. A odakle uopste ta nasa zelja da poklanjamo solje. Sta to solje imaju, sto ostali pokloni nemaju. Pa to mozemo povezati sa nasim sitnim ritualima. Kao deca volimo da imamo svoju omiljenu solju iz koje pijemo mleko ili sok, a kao odrasli solje nas asociraju na ritual ispijanja kafe, na druzenje, na pocetak novog dana i prvi gutljaj kafe.

Svaki period u zivotu ima neke veze ili asocijacije sa soljama. Svaki dan započinjemo ritualom ispijanja jutarnje kafe, pa još ako je to iz solje koju nam je poklonila draga osoba, odmah ćemo pomisliti na nju. Eto veze, solja koju nam je dala voljena osoba, prva, jutarnja kafa i sve to zajedno mami osmeh. I zato ponovo konstatujemo, solje za svakoga i za sve prilike. Nastavite da kupujete solje i da veselite drage osobe.

Mozete pogledati srodne teme:
Satovi
Vencanje
Ogledala
Stone lampe
Ramovi za slike

Solje

Dekoracija
Poklon

Нема коментара:

Постави коментар