среда, 18. јул 2012.

Poklon

Poklon

Poklon i vencanice, reklo bi se da nema veze jedno sa drugim. Iako su tema naseg bloga vencanice, i samo vencanje sa svim pratecim sadrzajima, ipak smo resili da deo naseg bloga posvetimo poklonima.

Poklon je sastavni deo vencanja. Poklon je nesto sto svatovi donose mladencima kao zelju za pocetak novog i bericetnog zivota. Sta je idealan poklon? Mladenci bi rekli da su pare idealan poklon za vencanje. Naravno, onda ostavljate njima da kupe ono sto im treba. Problem pri davanju poklona za vencanje, sto treba biti originalan jer, cesto na vedoj svadbi, mladenci dobiju vise identicnih poklona. Zato je bitno da poklon pazljivo birate. Zato je bitno da poklon bude drugaciji i pre svega, praktican.


Pre nego sto kupite poklon, postavite sebi pitanje da li bi voleli da takav poklon daju vama. Ako je odgovor da, onda ste na dobrom putu. Mozete pitati mladence sta bi voleli da dobiju, bilo direktno, bilo indirektno saznajte sta im treba.

U novije vreme, mladenci ostavljaju spisak poklona u specijalizovanim radnjama za prodaju poklona (gift shop). Spisak sadrzi razlicite poklone sa razlicitim cenama, a vase je da sklodno vasim mogucnostima izaberete poklon koji vam odgovara.

Mozete pogledati srodne teme:
Satovi
Vencanje
Ogledala
Stone lampe
Ramovi za slike

Solje

Dekoracija
Poklon

Нема коментара:

Постави коментар